Agenda

oct.
26
dj.
Kenny Washington & Ignasi Terraza Trio
oct. 26 @ 9:00 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: Kenny Washington & Ignasi Terraza Trio.

Fa tres anys, Ignasi Terraza va escoltar cantar Kenny Washington a Nova York. Plenament seduït per la descoberta d’una veu «cristal·lina i poderosa», segons ens confessa ell mateix, el pianista barceloní va començar a construir els fonaments d’una aliança a la qual s’hi acabaria afegint el contrabaixista alemany Martin Zenker, que també havia quedat commogut per l’art d’aquest cantant i ja rumiava com col·laborar-hi.

«En Kenny aborda amb una personalitat increïble tota mena d’estils jazzístics i encaixa perfectament en el so del nostre trio», diu Terraza, entre els més grans savis catalans del jazz, d’aquest cantant nascut a Nova Orleans que venera al mateix temps, entre d’altres, Sarah Vaughan i Stevie Wonder. Així doncs, per primer cop a Barcelona, acompanyat de l’infal·lible Ignasi Terraza Trio i havent participat recentment en la commemoració del centenari d’Ella Fitzgerald amb Wynton Marsalis i l’orquestra del Lincoln Center… Kenny Washington! Un virtuós a qui Ravi Coltrane assenyala com el seu vocalista preferit i el San Francisco Chronicle defineix sense embuts com «el Superman de l’escena jazzística a la ciutat».

Luz de Gas

Entrades: 27,50 € (entrada general) a 34 € (seients reservats)

Menors de 16 anys acompanyat adults o tutor.

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2571/KENNY-WASHINGTON–IGNASI-TERRAZA-TRIO

oct.
28
ds.
Oddisee & Good Compny + Olivier St.Louis
oct. 28 @ 8:30 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: Oddisee & Good Compny+ Olivier St.Louis

Luz de Gas

Entrada general 18 €

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2624/ODDISEE–GOOD-COMPNY-BR-Olivier-St-Louis

nov.
1
dc.
Alfonso De Villalonga BSO The Bookshop
nov. 1 @ 8:00 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: Alfonso De Villalonga BSO The Bookshop. Vilallonga reconstrueix al festival la música de l’últim film de Coixet, The Bookshop, la història d’una dona alegre i decidida que en l’Anglaterra dels anys 50 decideix materialitzar el somni d’obrir una llibreria en un poble allunyat de les revolucions socials i sexuals dels nuclis urbans. Un brillant sextet de corda i ni més ni menys que Andrea Motis com a convidada especial s’afegiran a la missió de Vilallonga, fan declarat de Nino Rota, de fer-nos viure una vetllada única i especial.

Luz de Gas

Entrades: De 35 € (entrada general) a 39 € (seients reservats)

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2674/ALFONSO-DE-VILALLONGA

nov.
3
dv.
Daymé Arocena
nov. 3 @ 9:00 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: Daymé Arocena. Doncs bé, després del seu recital l’any passat, ho confirmem tot. I de fet multipliquem tot el que n’havíem dit: Daymé Arocena ja és present i futur esplendorós de la música contemporània. Ho demostra el seu últim disc, Cubafonía, que la revista Pitchfork ha saludat d’aquesta manera: «Un disc intens i vibrant que al seu cor és una carta d’amor al seu país, Cuba.»

Tornem-hi: Arocena és de veritat única, un mestissatge profund entre les arrels de la música cubana més tradicional i els sons més radicalment contemporanis. Una veu, també, que proposa un registre increïble, densa, enigmàtica, eufòrica, salvatge.

Luz de Gas

Entrades: 30,50 € ( general) i 37 € (seient reservat)

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2597/DAYME-AROCENA

nov.
4
ds.
Chicuelo & Marco Mezquida
nov. 4 @ 9:00 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: Chicuelo & Marco Mezquida.

Luz de Gas

Entrades: 26 € (general) i 33 € (seient reservat)

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2585/CHICUELO–MARCO-MEZQUIDA