Agenda

febr.
22
dj.
Guille Ayora, en acústic
febr. 22 @ 7:30 pm

Cicles veus: Guille Ayora, en acústic. Guille Ayora és el cantant i compositor de la banda AYORA. Amb una veu sensible i unes lletres treballades, Guille composa cançons i ens trasllada amb elles a un univers metafòric, parlant-nos de l’amor, de la vida i la mort.

Vil·la Florida

Entrada gratuïta

Reserva la teva taula per no perdre’t cap actuació, al punt d’informació del Centre Cívic, trucant per telèfon al 932 546 265 o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat, tot indicant el teu nom i cognoms i el nombre d’acompanyants.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida/p/22792/guille-ayora-en-acstic

Dani Flaco i Exili a Elba
febr. 22 @ 9:00 pm

Curtcircuit: Dani Flaco i Exili a Elba. Dani Flaco és un personatge autèntic, transparent en intencions i cançons, que no fluixeja, tossut i convençut de si mateix en la seva dedicació a crear cançons. Presenta, dins el Curtcircuit, Verbenas y fiestas menores un treball en el qual s’obre al rock acompanyat de ritmes dolços i acollidors, amb alguna balada agredolça, un xic de folk, unes gotes de funk i una mica de pop. En les tretze peces que componen el disc, Dani canta sense exageracions ni sobre actuacions, mesurant intensitats, falsets i greus; un dels seus segells més personals.

Exili a Elba passen per Curtcircuit amb el seu tercer àlbum Deus Ex Machina, un recull de cançons pop i folk. No hi falten els riffs de guitarra que fins ara els havien caracteritzat i la importància del groove americà, però en aquest nou treball mostren també cançons properes, sensibles i delicades. Hi trobem més presència de sons orgànics i gran part del pes emocional recau en les veus: fràgils melodies, segones veus que dibuixen elegants harmonies i la presència (gens anecdòtica) de fragments rapejats.

Luz de Gas
c. Muntaner, 246

Entrades: 12 € (anticipades) 15 € (taquilla)

Dani Flaco + Exili a Elba