Agenda

oct.
26
dj.
Erógenas
oct. 26 @ 7:30 pm

Erógenas, a càrrec de Teatro Fragmentario Selene Perdomo CIA.

És una divertida comèdia que mitjançant l’humor, la música, el ball i la memòria ens condueix a una Habana prohibida de sexe, amor i fuga. Un viatge eròtic per l’experiència sexual d’una dona cubana des de la seva adolescència fins a la maduresa.

Direcció i adaptació: Selene Perdomo
Text: Exorcisme Final de Yovana Martínez
Poesía: Zoe Valdés
Comèdia per adults/Castellà

Centre Cívic Vil·la Florida

Erógenas

oct.
27
dv.
SAI Trio
oct. 27 @ 9:00 pm

49è Festival Internacional Jazz Barcelona: SAI Trio. Hi ha projectes agosarats. N’hi ha, també, d’arriscadíssims. I en una categoria diguem-ne sense adjectius, hi ha el SAI Trio, una aventura de Sònia Sánchez (ball flamenc), Agustí Fernández (piano) i Ivo Sans (bateria) que fusiona improvisació lliure amb flamenc i que ja ha deixat amb la boca oberta espectadors d’arreu del planeta.

«No tenim guió, no sabem què passarà», sens dubte, el SAI Trio és dels pocs grups capaços de fer un salt sense xarxa com aquest i no prendre mal. Dialogant amb Sans (artista plàstic i bateria amb cada vegada amb més renom en el terreny del jazz experimental) i Sánchez («una bailaora moderna com les d’abans», n’han dit), Agustí Fernández i els seus dos companys d’aquest trio cooperatiu no únicament han aconseguit que el SAI Trio sigui un triomf de la generositat i l’art de saber escoltar, sinó que també agafi volada com un d’aquells projectes destinats a fer història. Impacte assegurat.

Luz de Gas

Entrades: 19,80 € (General) i 26 € (seient reservat)

Menors de 16 anys acompanyat adults o tutor.

http://www.jazz.barcelona/ca/c-2559/SAI-TRIO

nov.
3
dv.
Rehder-Battaglia-Fumero
nov. 3 @ 10:00 pm

Concert de jazz: Rehder-Battaglia-Fumero. La sala Nota79 és l’escenari ideal per oferir els concerts de Sandra Rehder, que torna després del gran èxit de les seves dues primeres presentacions.

Acompanyada per Gustavo Battaglia, la seva inseparable guitarra, en aquesta oportunitat completa el trio tanguero, el formidable contrabaixista Horacio Fumero.

Una trobada entre els quals marquen la referència obligada del gènere, a través de qualitat, trajectòria i presència escènica.

El repertori inclou en la selecció tango, milonga, vals i estilo. Obres de Carlos Gardel, Celedonio Flores, Homero Manzi, Eladia Blázquez, Mariano Mores, Astor Piazzolla, entre d’altres.

Poesia & tango en un recorregut expressat a través de grans poetes argentins com Julián Centeya, Jorge Luis Borges, Oliverio Girondo, Roberto Juarroz, Ricardo Güiraldes, Julio Cortázar entre d’altres.

Nota79
c. Vallirana, 79

http://www.nota79.cat/event/1416/