Agenda

febr.
18
dg.
El cant dels ocells
febr. 18 @ 7:30 pm

Classica 79: El cant dels ocells, amb Bernat Pedrosa, guitarra.

Nota79
c. Vallirana, 79

Entrades: 15 € / 19 €

febr.
19
dl.
Preinscripció escolar i jornades portes obertes
febr. 19 @ 5:30 pm

Comença el període de preinscripcions escolars i com cada curs, l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació posen tota la informació disponible en mans dels pares i mares de la ciutat per facilitar-los el procés d’elecció del centre educatiu per als seus fills i filles.

Durant aquest curs s’han tornat a preparar un seguit de sessions informatives adreçades a les famílies interessades en el procés de preinscripció i impulsades des del Consorci d’Educació de Barcelona.

Centre Cívic Vil·la Florida
carrer Muntaner, 544

febr.
21
dc.
Audiència pública del Districte de Sarrià-Sant Gervasi
febr. 21 @ 6:30 pm

Es convoca l’Audiència Pública de l’Estat del Districte.

L’Audiència Pública és un espai obert a tota la ciutadania en què es pot tractar qualsevol tema relatiu al districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet a la ciutadania implicar-se en la gestió pública.

El desenvolupament de les audiències públiques facilita el treball en grup de tots els implicats, i millora les relacions entre la ciutadania, els polítics i tècnics municipals, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i les demandes veïnals. Les convocatòries de les audiències públiques tenen periodicitat bimensual i se celebren en diferents espais i equipaments dels diversos barris que formen el districte.

Sala de Plena de la Seu del Districte
plaça del Consell de la Vila de Sarrià

http://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/convocatzeria-audizuncia-pzblica-del-districte-de