Agenda

gen.
25
dj.
August Tharrats & Sofie Dee
gen. 25 @ 10:00 pm

Concert de boogie woogie amb August Tharrats & Sofie Dee.

August Tharrats ha estat el pianista pioner del blues i el boogie-woogie al nostre país i ha format part de les formacions més representatives d’aquests estils en el context català.

Des de fa anys, lidera el seu propi trio, amb què ha gravat tres àlbums i ha creat un blues amb accent de swing, que ens orienta al jazz clàssic. L’acompanya en aquesta ocassió la cantant Sofie Dee, una cantant omple de energia i empatia amb el público que ha estudiat en el Conservatori de Gand (Bèlgica ) on es va graduar amb un Master de Jazz i Pop. Ha fet la gira europea del musical Grease i dirigeix la coral “Let’s Go Urban a Anvers”.

Nota 79
c. Vallirana, 79

Entrades: 7 € (anticipades) i 10 € (taquilla)

http://www.nota79.cat/event/august-tharrats-sofie-dee/

 

 

febr.
1
dj.
Lluís Coloma
febr. 1 @ 10:00 pm

Concert de blues i boogie woogie amb Luís Coloma. Lluís Coloma és l’ambaixador del Blues & Boogie Woogie a Espanya, i és reconegut a Europa i Àsia com un virtuós del piano en aquests estils.

La seva música és única, amb un especial toc personal que li converteix en un excepcional pianista i compositor, combinant el Blues i el Jazz amb les seves influències musicals catalanes i espanyoles. Guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003” i “Artista BluesCat 2006”, Lluís és convidat habitualment a festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa, on destaca per ser un músic virtuós i original en les seves composicions i execució.

Nota 79
c. Vallirana, 79

Entrades: Venta anticipada: 7 €/ En taquilla: 10 €