Agenda

febr.
26
dl.
L’experiència de la pèrdua: assaig de filosofia literària
febr. 26 @ 7:00 pm

Xerrada al voltant del llibre L’experiència de la pèrdua: assaig de filosofia literària, de Joan-Carles Mèlich.

L’autor Joan-Carles Mèlich conversarà amb la professora Irene Yúfera sobre el seu últim llibre “L’experiència de la pèrdua: Assaig de filosofia literària” (d’editorial Arcàdia) i sobre els textos clàssics literaris que l’han acompanyat i inspirat en la seva escriptura i la seva vida: A la recerca del temps perdut de Marcel Proust, Els morts de James Joyce, L’escriptura o la vida de Jorge Semprún, Mrs Dalloway i Les ones de Virginia Woolf, Tot esperant Godot de Samuel Beckett…

Casa Usher
c. Santaló, 79

Entrada gratuïta.

http://www.casausher.com/cat/noticias/xerrada-al-voltant-de-l-experiencia-de-la-perdua_172

Nuestras raras sociedades
febr. 26 @ 7:00 pm – 8:30 pm

Cicle “En clau de dona”: Nuestras raras sociedades. El feminismo como tradición de pensamiento y acción política. Darrera conferència del cicle “En clau de dona” organitzat per la Fundació Collserola en col·laboració amb l’editorial Arcàdia. En ple segle XXI, hem de continuar reivindicant un model social que doni tant de joc a les dones com als homes. És ben cert que s’ha avançat, i molt, en els drets de les dones, però encara hi ha molt camí per recórrer junts, perquè els reptes són de tots, no solament de les dones.

En aquesta ocasió, Amelia Varcárcel, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la UNED, membre del Consell d’Estat i vicepresidenta del Real Patronato del Museo del Prado, ens parlarà del feminisme com un dels principals motors de canvi i d’innovació sociomoral que tenim.

Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
c. Pere II de Montcada, 8

Podeu confirmar l’assistència al següent formulari.

https://www.fundaciocollserola.cat/