Agenda

oct.
24
dt.
Fes-te un llibre
oct. 24 @ 5:30 pm

Fes-te un llibre, a càrrec de: Ada Arbós. Taller per aprendre a crear un llibre i el seu procés d’escriptura.

A partir de 6 anys

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall

Àrea infantil. Amb inscripció prèvia

oct.
25
dc.
Cassoleta lectora de novel·la
oct. 25 @ 7:00 pm

Cassoletes lectores: deixa’t recomanar. Cassoleta lectora de novel·la. Si t’agrada la novel·la històrica apunta’t a aquest taller on descobriràs autors i títols que no et deixaran indiferent.

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall

Cal inscripció prèvia. Per inscriure’t només cal que t’adrecis a la biblioteca, que ens truquis per telèfon (934178347) o enviïs un email (b.barcelona.jmg@diba.cat)

oct.
26
dj.
Animalets i animalots
oct. 26 @ 11:00 am

Activitats infantils: Animalets i animalots, amb Martha Escudero. Un hipopòtam i un esquirol, un ós i un eriçó, cinc ànecs, dos mussols i una eruga tornassol. Animalets cantant. Animalots jugant. Petites històries per al més petits amb imatges, rimes, sons i cançons.

De 6 mesos a 3 anys

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall

Àrea infantil. Entrada lliure. Cabuda limitada

oct.
28
ds.
Origami de Halloween
oct. 28 @ 10:30 am

Activitat familiar: Origami de Halloween. Vine a construir un munt de personatges de Halloween utilitzant la tècnica de l’Origami. L’origami o papiroflèxia és l’art japonès del plegament del paper amb aquesta senzilla tècnica i una mica de paciència aconseguirem fer carbasses, fantasmes, castells encantats… i molt més.

T’animes a aprendre una mica d’Origami i crear personatges de Halloween amb nosaltres?

Amb els personatges d’origami finalitzats baixarem a la Biblioteca Sant Gervasi- Joan Maragall a sentir un conte sobre bruixes, bruixots i fantasmes.

Centre Cívic Vil·la Florida

Cal inscripció prèvia a partir del 20 de setembre al centre cívic Vil·la Florida, per telèfon al 932546265 o correu electrònic ccvilaflorida@qsl.cat.

©Daniele Adami
Les històries d’en Cascarpan
oct. 28 @ 11:30 am

Activitats infantils: Les històries d’en Cascarpan, amb Mon Mas. Conte amb motiu de la Castanyada. Diuen i conten, conten i diuen que seràs afortunat si les històries d’en Cascarpan, has escoltat. Hi ha qui diu que és un monstre distret amb cor de panellet.

Per cap una carbassa, per ulls un parell de castanyes i dues branques li fan de banyes. No passa gana, menja princeses amb cansalada.

A partir de 4 anys

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall

Àrea infanti. Entrada lliure. Cabuda limitada

©Daniele Adami
nov.
3
dv.
La Barcelona del pistolerisme
nov. 3 @ 5:30 pm

Itinerari: La Barcelona del pistolerisme, amb el David Revelles, responsable d’una ruta a partir de l’obra La verdad sobre el caso Savolta, d’Eduardo Mendoza. En aquest cas és la Barcelona del pistolerisme i del noi del sucre, a partir del llibre Apóstoles y asesinos, d’Antonio Soler.

La ruta surt de la llibreria a les 18h i baixa fent diverses parades fins al Raval.

Casa Usher
c. Santaló, 79

c/Santaló, 79
casausher@casausher.com
www.casausher.com