Agenda

febr.
19
dl.
Preinscripció escolar i jornades portes obertes
febr. 19 @ 5:30 pm

Comença el període de preinscripcions escolars i com cada curs, l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació posen tota la informació disponible en mans dels pares i mares de la ciutat per facilitar-los el procés d’elecció del centre educatiu per als seus fills i filles.

Durant aquest curs s’han tornat a preparar un seguit de sessions informatives adreçades a les famílies interessades en el procés de preinscripció i impulsades des del Consorci d’Educació de Barcelona.

Centre Cívic Vil·la Florida
carrer Muntaner, 544

Tecnologies molt intel·ligents i més perverses?
febr. 19 @ 7:00 pm

Tecnologies molt intel·ligents i més perverses? El disseny és polític, i encara més quan allò dissenyat pren decisions o simula comportaments humans. És cert que l’ésser humà fa la màquina, però també que la màquina fa l’ésser humà. Quines són les conseqüències d’aquesta frase en un context en què tot el que fem està cada vegada més conduït per assistències virtuals?

Cicle l’era digital: La intel:ligència – màquina

Estem acostumats a sentir parlar de màquines intel·ligents. Ara bé, ho són realment? I si és així, en què consisteix aquesta intel·ligència? Es pot parlar d’una intel·ligència intrínsecament maquinista? En aquest cicle examinarem alguns d’aquests sistemes, ens fixarem en com han estat dissenyats, i intentarem desfer algun dels embolics en què màquines i humans es tornen inseparables.

Ponents: Andreu Belsunces, Investiga i treballa en les interseccions entre cultures post-digitals, innovació social i pràctiques col·laboratives.

Ramon Sangüesa, professor de la UPC, investigador de la Universitat de Columbia a Nova York.

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall

Sala d’actes. Entrada lliure. Aforament limitat

febr.
28
dc.
Alimentació en la gent gran
febr. 28 @ 6:00 pm – 7:30 pm

Alimentació en la gent gran. Prevenció en salut, amb Jordi Valeta, tècnic en naturopatia funcional, expert en nutrició celular activa i fisioterapeuta.

El CAATEEB t’ofereix una conferència a càrrec de Jordi Valeta on es tractaran temes de nutrició, alimentació per a la gent gran i consells nutricionals.

El programa de la sessió serà el següent:

  1. Conceptes generals sobre nutrients i nutrició.
  2. Alimentació més indicada en la gent gran. Prevenció en salut. Inflamació, Osteoporosi i d’altres alteracions freqüents.
  3. Ajudes nutricionals mitjançant la suplementació natural. Suplements naturals actuals.
  4. Torn obert de paraula.

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona
Sala d’actes del CAATEEB.
Carrer Bon Pastor, 5.

Entrada lliure

https://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/conferencia-alimentacio-en-la-gent-gran-prevencio-en-salut.aspx