Agenda

juny
30
dv.
Apóstoles y asesinos
juny 30 @ 7:00 pm

Ruta literària “Apóstoles y asesinos“. Seguint la novel·la d’Antonio Soler, el periodista David Revelles ha creat una ruta que passeja pels escenaris més importants de la Barcelona dels anys 20.

Començarem a la llibreria, on el David farà una breu introducció història al Pistolerisme i després caminarem seguint els passos dels protagonistes d’aquells anys, com “El Noi del Sucre”.

Casa Usher Llibreters

Preu: 15 €

http://www.casausher.com/cat/noticias/ruta-literaria-apostoles-y-asesinos_114

jul.
5
dc.
Finca Martí Codolar
jul. 5 @ 10:00 am

Itinerari: Finca Martí Codolar, amb Alicia Bienert. A través d’aquest itinerari cultural descobrirem un nou paisatge de Barcelona potser desconegut per a molts.

Es tracta del barri de la Clota, un barri proper a la Vall d’Hebron i a Horta. És just en aquest barri que descobrirem la finca Martí Codolar. A través de la visita a la coneguda com la Granja Vella farem una mirada al passat agrícola, religiós i burgès d’Horta. És un lloc històric habitat des del segle XV per pagesos, monjos, frares i comerciants burgesos. Visitarem el petit museu dedicat als Salesians i el jardí que va ser l’origen de l’actual zoo de Barcelona. Passejarem pel seu interior endinsant-nos en la història agrària d’aquesta zona de la ciutat.

Centre Cívic Vil·la Florida
c. Muntaner, 544

Preu: 5.01 € (2,5-3 hores)