Agenda

febr.
22
dj.
Guille Ayora, en acústic
febr. 22 @ 7:30 pm

Cicles veus: Guille Ayora, en acústic. Guille Ayora és el cantant i compositor de la banda AYORA. Amb una veu sensible i unes lletres treballades, Guille composa cançons i ens trasllada amb elles a un univers metafòric, parlant-nos de l’amor, de la vida i la mort.

Vil·la Florida

Entrada gratuïta

Reserva la teva taula per no perdre’t cap actuació, al punt d’informació del Centre Cívic, trucant per telèfon al 932 546 265 o enviant un correu electrònic a ccvilaflorida@qsl.cat, tot indicant el teu nom i cognoms i el nombre d’acompanyants.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida/p/22792/guille-ayora-en-acstic

Dani Flaco i Exili a Elba
febr. 22 @ 9:00 pm

Curtcircuit: Dani Flaco i Exili a Elba. Dani Flaco és un personatge autèntic, transparent en intencions i cançons, que no fluixeja, tossut i convençut de si mateix en la seva dedicació a crear cançons. Presenta, dins el Curtcircuit, Verbenas y fiestas menores un treball en el qual s’obre al rock acompanyat de ritmes dolços i acollidors, amb alguna balada agredolça, un xic de folk, unes gotes de funk i una mica de pop. En les tretze peces que componen el disc, Dani canta sense exageracions ni sobre actuacions, mesurant intensitats, falsets i greus; un dels seus segells més personals.

Exili a Elba passen per Curtcircuit amb el seu tercer àlbum Deus Ex Machina, un recull de cançons pop i folk. No hi falten els riffs de guitarra que fins ara els havien caracteritzat i la importància del groove americà, però en aquest nou treball mostren també cançons properes, sensibles i delicades. Hi trobem més presència de sons orgànics i gran part del pes emocional recau en les veus: fràgils melodies, segones veus que dibuixen elegants harmonies i la presència (gens anecdòtica) de fragments rapejats.

Luz de Gas
c. Muntaner, 246

Entrades: 12 € (anticipades) 15 € (taquilla)

Dani Flaco + Exili a Elba

febr.
23
dv.
Música moderna de combos
febr. 23 @ 5:30 pm

Concert de música moderna de combos

Acollirem les agrupacions d’instruments, combos, de l’Escola de Música Sant Gervasi que ens presentaran les seves composicions i versions de grans temes tot formant un repertori de música moderna interpretada per joves músics.

Espai Putxet

Entrada lliure

Barcelona districte cultural: ‘Follow the leader’
febr. 23 @ 8:00 pm

Barcelona districte cultural: ‘Follow the leader’

Espectacle en clau d’humor que combina dansa i teatre per retre un homenatge als grans músics i als seus fans i que convida als espectadors a reflexionar sobre el fenomen de la fama a l’escena musical. Un poti‐poti musical que recorre tota mena d’estils i gèneres vist des d’una perspectiva contemporània.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/23137/follow-the-leader

febr.
24
ds.
Administrar la ràbia, es pot
febr. 24 @ 11:00 am – 1:30 pm

Taller per joves: Administrar la ràbia, es pot, amb Giuseppa Lulli. Taller teoricopràctic per a joves entre 20 i 29 anys, que posa èmfasi en les experiències personals i de grup, en l’intercanvi i el diàleg. Mitjançant l’ecologia personal les persones participants aprendran a administrar les emocions i els sentiments per prevenir els inevitables conflictes, promoure i mantenir “conscientment” un clima sostenible, i disminuir la incidència i la prevalença de la somatització.

Centre Cívic Can Castelló
c. Castelló, 1-7

Preu: 21,95 €

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/21456/administrar-la-rbia-es-pot

febr.
26
dl.
Mentoring+40
febr. 26 @ 6:30 pm – 8:30 pm

Presentació del Programa Mentoring+40. Ens plau presentar-vos el programa Mentoring +40, un projecte promogut per Barcelona Activa en col·laboració amb els agents del territori que té per objectiu acompanyar a persones majors de 40 anys amb dificultats d’accés al mercat de treball en el seu procés de recerca de feina. L’element diferencial i de valor afegit és que l’acompanyament es realitza amb el compromís d’una xarxa de mentors i mentores voluntàries provinents de les entitats socials dels districtes.

Mentoring +40 s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada, sense vincles amb el teixit associatiu del Districte ni amb d’altres serveis públics d’ocupació o socials. La finalitat és reactivar el seu procés d’incorporació al mercat de treball i trencar amb la ‘campana’ d’aïllament de la persona aturada. En aquest procés és clau el paper dels mentors i mentores com a factor de proximitat, per a la creació de vincles i l’apoderament en la recerca de feina. Per a ser mentor/a, no calen coneixements específics en orientació professional i es disposa del suport de coaches professionals.

Aprofitem l’avinentesa per enviar-vos l’enllaç del programa “El matí de Barcelona” emès per betevé on presentem el programa Mentoring+40. Podreu escoltar el testimoni dels participants de la primera edició al Districte d’Horta-Guinardó:

http://beteve.cat/mentors-laborals-per-ajudar-a-trobar-feina/

Centre cívic Vil·la Urània
c. Saragossa, 29