Agenda

nov.
24
dv.
Confessió
nov. 24 @ 8:00 pm

Confessió. El pianista i compositor barceloní, Abraham Tena Manrique ofereix un recital amb algunes de les obres que la prestigiosa editorial japonesa Da Vinci, fundada pel director de la Fundació Mozart d’Osaka, acaba de publicar i que han estat interpretades per ell mateix i per nombrosos pianistes en diferents sales de concert de l’Estat i diverses ciutats europees.

Espai Pere Pruna

Vi Cicle Compositors Catalans
Sisena edició de ‘Compositors Catalans’ dedicada a les compositores catalanes del segle XX i a l’Orquestra Pau Casals, de compositors catalans, que es va formar a Barcelona abans la Guerra civil. També dedicarem una sessió a un compositor català actual, Abraham Tena.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna/l/36/1523/compositors-catalans

Entrada lliure

nov.
25
ds.
Els rics també ploren
nov. 25 @ 10:00 am

Itinerari: Els rics també ploren. Tots coneixem el passeig de Gràcia però on estava l’Alta Burgesia de Barcelona? Què feien els rics més rics? Què volien? i per descomptat qui eren?
Aquesta ruta guiada ens portarà per l’avinguda del Tibidabo, el gran últim secret de Barcelona. Una ruta pels costums d’una elit que va transformar una part de la ciutat per asseure les bases de la cultura de l’oci i crear la seva pròpia utopia burgesa, on prevalia la salut, l’educació i la cultura lluny dels fums de la gran ciutat.
Unes poques famílies els cognoms de les quals van deixar la seva petjada en la nostra història, per bé i per a mal.
I on estan ara?
Què va ser de l’armilla i el monocle?
Què va ser de la cotilla i la cotilleria?
Han anat per ventura pujol a baix com l’aigua de pluja?

Reserva la teva plaç a: viajealabarcelonasecreta@gmail.com

Itinerari en castellà

Preu: 10 €