Agenda

febr.
24
ds.
Diada Jove 2018
febr. 24 @ 10:30 am

Trobada d’entitats juvenils de Sarrià i Cassoles: Diada Jove 2018. Utilitzem aquest dia per visibilitzar que el jovent del districte existeix, s’organitza i genera espais propis.

Les entitats juvenils a Sarrià-Cassoles fan vibrar els barris, eduquen en el lleure, mantenen viva la cultura popular, obren espais i els dinamitzen. I tota aquesta feina perd sentit si no es fa de manera coordinada. Venim de llocs molt diferents, però treballem pel mateix. Per un districte lliure de feixisme. Per un districte on es conegui i valori la tasca educativa del lleure voluntari. Perquè no se’ns expulsi dels nostres barris amb lloguers abusius quan ens hem  d’emancipar. Perquè es contemplin altres formes d’organització, de cultura i de festa. Treballem, des de la PEJ, per un districte on les joves estiguem al centre.

En trobarem dissabte al matí a les 10:30h a la Plaça Cirici i Pallicer, per fer un cau conjunt amb a resta de caus del barri.
Seguidament, esteu convidades a fer un magnific vermut amb la resta d’entitats, que seguirà amb un dinar popular de 5€ (rissotto amb beguda) i per fer el sobretaula,….un magnific Trivial amb relació al districte.
A la tarda, anirem a l‘Ateneu Popular de Sarrià, on farem un Quintu. I ja després que començi la festa amb cantautores i sopar de PD’s.
Tots els beneficis anrian destinats a poder seguir fent accions amb la plataforma i poder fer-la crèixer.
Us hi esperem a totes!!!