Agenda

nov.
23
dj.
Tsukuru
nov. 23 @ 6:00 pm

Lectura-concert TSUKURU, de Francesc Josep Vélez. Música d’Albert Oliveres / Fotografies de Raimon Bolíbar (amb la participació de Francesc J. Vélez, Albert Oliveres i Sandra Hombreiro que llegirà fragments del pròleg Haiku o el despojamiento, de Julia Manzano).

Tsukuru és el resultat d’un projecte de creació que aplega els poemes (haikus) de Francesc J. Vélez, les composicions per a piano d’Albert Oliveres, les fotografies de Raimon Bolíbar, i un estudi introductori de Julia Manzano. L’acte consistirà en un concert, lectura de poemes i de fragments de l’estudi introductori i la projecció de fotografies.

Escola Súnion
Fórum
Av. República Argentina 85, Barcelona
www.sunion.cat

El fantasma de l’òpera
nov. 23 @ 8:00 pm

Cant per a tothom: El fantasma de l’òpera, a càrrec de l’Orfeó Sarrianenc i el cor jove de l’Orfeó Sarrianenc

Centre Cívic Pere Pruna

Entrada lliure

Festival Django L’H
nov. 23 @ 10:00 pm

Festival Django L’H: Scaramouche i Valentí Moya & Joan Pau Cumellas Quartet.

El Festival Django L’H, únic festival dedicat al geni de la guitarra Django Reinhardt,aterra per primera vegada al Nota 79. Hi ho fa amb un doble concert a càrrec de dos dels grups locals amb més personalitat del circuit manouche de la ciutat: Scaramouche i Valentí Moya & Joan Pau Cumellas Quartet.

Una vetllada plena de virtuosisme, bona música i moltes emocions!

Nota 79
c. Vallirana 79
http://www.nota79.cat/event/festival-django-lh-scaramouche-i-valenti-moya-joan-pau-cumellas-quartet/

nov.
24
dv.
Confessió
nov. 24 @ 8:00 pm

Confessió. El pianista i compositor barceloní, Abraham Tena Manrique ofereix un recital amb algunes de les obres que la prestigiosa editorial japonesa Da Vinci, fundada pel director de la Fundació Mozart d’Osaka, acaba de publicar i que han estat interpretades per ell mateix i per nombrosos pianistes en diferents sales de concert de l’Estat i diverses ciutats europees.

Espai Pere Pruna

Vi Cicle Compositors Catalans
Sisena edició de ‘Compositors Catalans’ dedicada a les compositores catalanes del segle XX i a l’Orquestra Pau Casals, de compositors catalans, que es va formar a Barcelona abans la Guerra civil. També dedicarem una sessió a un compositor català actual, Abraham Tena.

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna/l/36/1523/compositors-catalans

Entrada lliure

nov.
25
ds.
La Màlaga
nov. 25 @ 8:00 pm

La Màlaga. El ventilador no els despentina, però la força de la seva rumba fa que els peus no puguin estar-se quiets i arrosseguin els malucs –els seus i els del seu públic– cap a la pista de ball. I és que la seva música està pensada “pa´que la bailen todos”, per fer aixecar tothom del seient i portar-lo cap a un territori on la rumba catalana, la de tota la vida, la que va fer gran en Peret, es troba amb la salsa i el funk.

La Màlaga va néixer a la plaça Bonet i Muixí on cada tarda assajava un grup d’amics. Al barri de Sants tothom la coneix com la Màlaga, així que quan van decidir pujar a l’escenari no els va fer faltar fer gaires voltes a quin seria el seu nom de guerra. D’això ja fa més d’una dècada i molts bolos que els han ajudat a consolidar un so que els identifica fàcilment i una forta presència escènica.

Veu: Albert Rumberto Sánchez. Guitarra, solista i veus: Compay del Río. Guitarra i veus: Sergi Caparrós. Bongo: Víctor Sancho. Caixó: Randy. Baix: Richi Tejada. Veus i palmes: Pau Torrente i Sama Fernández.

Casa Sagnier

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/casasagnier/p/22101/la-malaga

nov.
26
dg.
La melodia romàntica
nov. 26 @ 7:30 pm

Cicle Clàssica 79: La melodia romàntica, amb Ferran Cullell, piano.

PROGRAMA

Primera part

W. A. Mozart
Fantasia en Re menor k. 397
Sonata n.12  en Fa Major k .332

S. Rachmaninov
Preludi op.3 n.2 en Do sostingut menor
Moment musical n.3 en Si menor
Elegia op.3 n.1 en Mi bemoll menor
Segona part
F. Chopin:
Nocturns op.9 n.1 i 2
Vals op.69 .1 en La Bemoll Major
Vals op.64 n.2 en Do sostingut menor
Fantasia-Impromptu op. 66 en Do sostingut menor
Balada n.1 op. 23 en Sol menor

 

http://www.ferrancullell.com/

Nota 79
c. Vallirana, 79

Entrades: Venta anticipada: 15 € / En taquilla: 19 €