Agenda

febr.
20
dt.
Peleas y celos entre hermanos
febr. 20 @ 8:00 pm – 10:00 pm

Taller de padres y madres. Educar con Disciplina Positiva: Peleas y celos entre hermanos

El taller de educar con disciplina positiva és un taller vivencial de com educar des d’un enfoc positiu als fills, ajudar-los a guanyar en la seva autonomia i desenvolupar habilitats per a la vida.

Mariana Sanchez, mestre i Miryam Sunyer, pedagoga, totes dues membres de Positive Discipline Association i Certificades per la Positive Discipline Association in Parenting Educator.

Parròquia de Santa Agnès
C/ San Elías, 23

Els pares interessats es poden apuntar als 5 dies: 120 euros individual; 150 euros parella

També poden agafar dies sueltos: 30 euros individual, 40 parella

febr.
21
dc.
Trobada mensual d’intercanvi per a practicants de reiki
febr. 21 @ 7:00 pm

Trobada mensual d’intercanvi per a practicants de reiki, amb Rubén Pérez. Espai per compartir la pràctica d’aquesta disciplina i reciclar coneixements.

Inscripcions fins al dilluns abans de cada trobada.

Centre Cívic Can Castelló
c. Castelló, 1-7

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia fins el 22 de gener

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/2087/trobada-mensual-dintercanvi-per-practicants-de-reiki

febr.
24
ds.
Administrar la ràbia, es pot
febr. 24 @ 11:00 am – 1:30 pm

Taller per joves: Administrar la ràbia, es pot, amb Giuseppa Lulli. Taller teoricopràctic per a joves entre 20 i 29 anys, que posa èmfasi en les experiències personals i de grup, en l’intercanvi i el diàleg. Mitjançant l’ecologia personal les persones participants aprendran a administrar les emocions i els sentiments per prevenir els inevitables conflictes, promoure i mantenir “conscientment” un clima sostenible, i disminuir la incidència i la prevalença de la somatització.

Centre Cívic Can Castelló
c. Castelló, 1-7

Preu: 21,95 €

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/21456/administrar-la-rbia-es-pot

febr.
26
dl.
Mentoring+40
febr. 26 @ 6:30 pm – 8:30 pm

Presentació del Programa Mentoring+40. Ens plau presentar-vos el programa Mentoring +40, un projecte promogut per Barcelona Activa en col·laboració amb els agents del territori que té per objectiu acompanyar a persones majors de 40 anys amb dificultats d’accés al mercat de treball en el seu procés de recerca de feina. L’element diferencial i de valor afegit és que l’acompanyament es realitza amb el compromís d’una xarxa de mentors i mentores voluntàries provinents de les entitats socials dels districtes.

Mentoring +40 s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada, sense vincles amb el teixit associatiu del Districte ni amb d’altres serveis públics d’ocupació o socials. La finalitat és reactivar el seu procés d’incorporació al mercat de treball i trencar amb la ‘campana’ d’aïllament de la persona aturada. En aquest procés és clau el paper dels mentors i mentores com a factor de proximitat, per a la creació de vincles i l’apoderament en la recerca de feina. Per a ser mentor/a, no calen coneixements específics en orientació professional i es disposa del suport de coaches professionals.

Aprofitem l’avinentesa per enviar-vos l’enllaç del programa “El matí de Barcelona” emès per betevé on presentem el programa Mentoring+40. Podreu escoltar el testimoni dels participants de la primera edició al Districte d’Horta-Guinardó:

http://beteve.cat/mentors-laborals-per-ajudar-a-trobar-feina/

Centre cívic Vil·la Urània
c. Saragossa, 29