dissabte, juliol 21, 2018

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

All Places

View all
 • ARTISUBASTA.COM

  "És la subasta online d’obres d’art, objectes de col.lecció i articles diversos. Especialistes en el mon de l’Art…….."

 • Axicia Hair Perruquers

  Salón de peluquería, donde el principal objetivo es el bienestar del cabello mediante productos de alta calidad Paul Mitchell combinado con asesoramiento personalizado.

 • Cerrajeria Modolell

  Reparació de calçat I Duplicat de claus I Comandament de pàrquing I Obertura de portes I Claus Fichet 787, Soler, Sidese I Instal·lació, canvi i reparació de panys I Centre Tècnic SAG Seguridad i DOM I Receptors de Comandaments I Claus i comandaments per cotxes i motos

 • Clinica Dental Maria Almeida

  Clínica dental con personal especializado y con formación continuada. Nuestra filosofía: atención personalizada, trato cercano y de confianza.

 • Clinica Sagrada Familia

  A Clínica Sagrada Família t’oferim atenció personalitzada i integral, un equip de professionals mèdics i assistencials amb àmplia experiència al sector i 21.000 m2 d’instal·lacions sanitàries i serveis per a la teva comoditat.

 • COEVE

  COEVE es un grupo de empresas ubicadas en Barcelona que suman sus capacidades para dar un servicio integral y excelente a sus clientes. Somos la pieza clave para sus proyectos. Trabajamos en todo tipo de proyectos donde nuestra experiencia añada valor para ayudar a nuestros clientes a ser más Read more [...]

 • EGM QUALITY IMAGE

  Retoque y posproducción digital de imágenes, álbumes fotográficos digitales, revelado digital, fotoacabados, soportes publicitarios, impresión digital, comunicación gráfica.

 • Farmàcia Cabanas

  Dietètica, Ortopèdia, Homeopatia, Fórmules Magistrals, Anàlisi de glucosa i colesterol, Control de la Tensió Arterial, Elaboració d'SPD, Control de Pes, Canastretes per nadons...i tot el que puguis necessitar!

 • Ferreteria Mandri

  Ferreteria des de 1954, porta més de 60 anys al servei del barri, amb un tracte personalitzat i proper als clients. Especialitzats en material elèctric, sanitari, de protecció, adhesius, petit electrodomèstic, parament, eines. c/ Mandri, 28-30 · 08022 Barcelona · Telèfon 93 417 67 63 - Mòbil Read more [...]

 • INSTITUT AUDITIU SALESA

  Institut Auditiu Salesa Només en Salesa trobarà la professionalitat, la qualitat i l'atenció que necessita per a la cura de la seva audició.

 • La Fonda de Sant Gervasi

  La Fonda de Sant Gervasi va obrir les seves portes el mes de desembre de 2012, amb la voluntat de portar l’essència i valors de la Fonda familiar, situada a la comarca del Pallars Jussà i que hem viscut, gaudit i compartit des de ben petits, fins a Barcelona. Per nosaltres, és fonamental Read more [...]

 • Naturaua

  Naturòpata interessat en la salut integral. Complementa els estudis de naturopatía amb dietètica, nutrició, aromaterapia, PNI ortomolecular, fitoterapia ... Defensor d’un estil de vida saludable com a base d’una bona salut.

 • SCOTS Corseteria

  Especialistes en corsetería : confort, maternal, esportiva, bodies, faixes, linea care (prótesis i postoperatori mama) i moda bany. En marques sel.lecionades tenim de la talla 85 a la 130 i copes de la A fins la I. Fem tot tipus d'arrenjaments en corseteria i bany.

 • ServiDigest

  ServiDigest és una clínica especialitzada en Aparell Digestiu, Metabolisme, Nutrició i Obesitat, ubicada al centre de Barcelona. Amb més de 40 anys d'experiència al servei de la salut dels seus pacients, a Clínica ServiDigest, ofereixen una assistència d'alta qualitat, integral i Read more [...]

 • SLAM BRIDGE

  Nuestra visión es crear el mejor ambiente en Barcelona, para que nuestros socios compitan, mejoren su bridge, disfruten y hagan buenos amigos.