dijous, juliol 27, 2017

All Places

 • ALPE Instalaciones Integrales

  En Alpe Instalaciones contamos con todas las certificaciones de calidad y las mejores herramientas y aparatos de medición, así como con un personal sobradamente cualificado para la realización de cualquier instalación o avería. Realizamos todo tipo de instalaciones de electricidad, antenas de televisión, interfonos, alarmas y CCTV, así como de aire acondicionado

 • ambmimo

  Amb mimo arriba a Barcelona de la mà de dues professionals de la moda infantil, la Montse i la María, que amb l'experiència d'haver treballat durant molts anys a la que va ser fins 2010 una de les millors botigues de roba de nadó de la ciutat comptal, volen agafar el relleu d'aquesta, per convertir-se en referent d'aquest tipus d'articles per a nadó.

 • CENTURY 21 ALPHA

  Century 21 Alpha forma part del grup CENTURY 21, la major xarxa mundial d'immobiliàries, amb més de 7.000 oficines i present en més de 73 països i territoris. Actualment som més de 100.000 assessors treballant per a vostè en els 5 continents. Disposem d'una variada gamma d'immobles tant en venda com en lloguer a Barcelona i a tota Espanya i estem especialitzats en la zona alta de Barcelona. L'Agència es troba situada estratègicament al carrer Calvet, tenint els nostres assessors un gran coneixement de la zona i del mercat. El nostre èxit es basa en satisfer les seves necessitats.

 • Cerrajeria Modolell

  Reparació de calçat I Duplicat de claus I Comandament de pàrquing I Obertura de portes I Claus Fichet 787, Soler, Sidese I Instal·lació, canvi i reparació de panys I Centre Tècnic SAG Seguridad i DOM I Receptors de Comandaments I Claus i comandaments per cotxes i motos

 • Clinica Sagrada Familia

  A Clínica Sagrada Família t’oferim atenció personalitzada i integral, un equip de professionals mèdics i assistencials amb àmplia experiència al sector i 21.000 m2 d’instal·lacions sanitàries i serveis per a la teva comoditat.

 •  

  DIT I FORA

  Buidem tot tipus de immobles; cases, pisos, garatges, locals, naus industrials, cases de camp, garatges i síndrome de Diògenes.

Vols rebre el diari cada mes a la teva bústia de correu electrónic? 

Deixa\'ns el teu email i estaràs subscrit a la llista de JSG on t\'informarem de tot el que pasi a Sant Gervasi.
El Jardí de Sant Gervasi