ACRÒNIM

 • baner-jardí

Place Category: ASSEGURANCES, CONSULTORES, GESTORIES

Profile
Profile
 • Acrònim és una consultora de comunicació, marketing i branding que treballa amb una visió estratègica i creativa en la generació de marca i reputació per a start up’s, empreses i petits comerços.
  La nostra missió és ajudar a empreses i entitats a dinamitzar la seva activitat a través del marketing, el branding i la comunicació amb la finalitat de convertir-les en organitzacions més competitives.
  SERVEIS DESTACATS
   
  Branding i imatge corporativa – QUÈ VOLS SER DE GRAN?
   
  Tenir una bona imatge de marca és bàsic per diferenciar-te de la competència, posicionar-te en el mercat, crear impacte, credibilitat i ser recordat.
  La marca és un dels elements centrals de qualsevol negoci. Tenir una bona imatge és bàsic per diferenciar-te de la competència, posicionar-te en el mercat, crear impacte, credibilitat i ser recordat. Una bona identitat corporativa és bàsica per transmetre els valors de marca.
  La creació d’un nom i un logotip que es caracteritzi per uns colors i tipografia concrets permet identificar la marca d’entre la competència i crear una imatge sòlida que sigui recordada.
  Treballem perquè la teva imatge corporativa tingui una identitat i uns valors a través de campanyes de comunicació i estratègies online com Xarxes Socials o pàgina web.
  T’AJUDEM A FER-HO POSSIBLE!
  Marketing online – LA FELICITAT ÉS REAL QUAN ES COMPARTEIX
  Una bona estrategia de marketing fa que els consumidors coneguin el producte i es convencin de que aquest producte satisfarà les seves necessitats.
  L’objectiu és aconseguir que als consumidors els hi agradi el producte i estimin la marca. El marketing online amplia el nivell de coneixement de la teva marca, potencia la captació de clients i impulsa les vendes. Definim l’estratègia digital i planifiquem la tàctica per aconseguir els teus objectius.