ambmimo

  • imatges-directori-amb-mimo

Place Category: MODA

Profile
Profile
  • “Amb mimo va néixer a Barcelona l’any 2013 amb l’objectiu de convertir-se en una botiga referent de la moda infantil i de nadó.

    Els dissenys cuidats, els patrons clàssics, la qualitat, l’exclusivitat i el bon tracte amb el client són la nostra senya d’identitat, per això seleccionem les nostres peces de roba posant un especial afecte i il · lusió, perquè volem que els nostres clients quedin satisfets i que pensin en Amb mimo cada cop que arribi moment tan especial com un naixement o per acompanyar-los en els primers anys dels seus nadons.

    Amb mimo arriba a Barcelona de la mà de la María, que amb l’experiència d’haver treballat durant molts anys a la que va ser fins 2010 una de les millors botigues de roba de nadó de la ciutat comptal, vol agafar el relleu d’aquesta, per convertir-se en referent d’aquest tipus d’articles per a nadó. 

    A Amb mimo volem fer de l’exclusivitat, la qualitat i el bon tracte amb el client la nostra senya d’identitat i reflexar amb el nostre esforç i il·lusió que ens agrada fer el que fem. Perquè el més important per nosaltres és que els nostres clients quedin satisfets i que pensin en Amb mimo cada cop que arribi moment tan especial com un naixement o per acompanyar-los en els primers anys dels seus nadons.

    Sabem l’important que és l’arribada al món d’un nadó i la dedicació i l’amor que les famílies posen en escollir les seves primeres peces de roba o el primer envolcall que li acariciarà, per això per a nosaltres és molt emocionant preparar cadascuna de les canastretes, perquè aquesta és la nostra filosofia, vestir “Amb mimo” des del primer dia als nostres petits prínceps i princeses.”