ambmimo

 • amb-mimoamb-mimo

Place Category: MODA

Profile
Profile
 • Qui som?

  Amb mimo arriba a Barcelona de la mà de dues professionals de la moda infantil, la Montse i la María, que amb l’experiència d’haver treballat durant molts anys a la que va ser fins 2010 una de les millors botigues de roba de nadó de la ciutat comptal, volen agafar el relleu d’aquesta, per convertir-se en referent d’aquest tipus d’articles per a nadó.
  ambmimo-3

  A Amb mimo volem fer de l’exclusivitat, la qualitat i el bon tracte amb el client la nostra senya d’identitat i reflexar amb el nostre esforç i il·lusió que ens agrada fer el que fem. Perquè el més important per nosaltres és que els nostres clients quedin satisfets i que pensin en Amb mimo cada cop que arribi moment tan especial com un naixement o per acompanyar-los en els primers anys dels seus nadons.

  Sabem l’important que és l’arribada al món d’un nadó i la dedicació i l’amor que les famílies posen en escollir les seves primeres peces de roba o el primer envolcall que li acariciarà, per això per a nosaltres és molt emocionant preparar cadascuna de les canastretes, perquè aquesta és la nostra filosofia, vestir “Amb mimo” des del primer dia als nostres petits prínceps i princeses.

  ambmimo