Regar el jardí

0
93
©Gràcia Farràs Ribas + Mosaiking

Notícies del barri

Consell de Redacció

El Jardí acaba una etapa. Han estat gairebé quatre anys informant sobre Sant Gervasi i els seus barris: la Bonanova, Monterols, el Putxet, el Farró, Galvany i Turó ParC. El vostre suport, així com la complicitat del comerç i de les empreses del territori, ha estat decisiu per poder donar vida al projecte. I l’interès, caliu i col·laboració que hem trobat entre vosaltres, la gent de Sant Gervasi, han estat cabdals per donar-nos energia al dia a dia, per esperonar la publicació de cada número i l’aparició de cada notícia al web. Us ho agraïm molt!

El setembre comencem una nova etapa més ambiciosa. Per una banda, la societat que ha gestionat la revista fins al moment donarà pas a una cooperativa d’usuaris i consumidors, ja que volem iniciar un projecte d’empresa més social i obert a la participació. Això significa que cadascú de vosaltres a títol personal, però també les entitats, associacions, grups… us podreu fer sòcies d’un mitjà que serà encara més una eina col·lectiva, de barri. Per altra banda, la publicació s’obre a la resta de barris del districte de Sarrià-Sant Gervasi: El jardí de Sant Gervasi es convertirà en El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià. I arribarem també a Sarrià, Pedralbes, les Tres Torres, Vallvidrera, les Planes i el Tibidabo.

Són uns canvis importants, ja que distribuirem la revista en un territori molt més gran i podrem arribar a més gent. I ho fem perquè volem oferir una revista rigorosa i de més qualitat, millorar les condicions laborals i poder implicar més gent en el projecte. Esperem seguir comptant amb el vostre suport i el del comerç i empreses en aquest repte, ja que pensem que també us en beneficiareu en arribar a un mercat més ampli. Per poder-ho fer, ens agradaria molt poder comptar amb la vostra implicació i ajuda que, ara mateix, pot ser mitjançant una aportació a la campanya de Verkami que tenim oberta, fent-vos subscriptors o, més endavant, fent-vos soci o sòcia de la cooperativa.

Ajudeu-nos a regar El Jardí!

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + five =