Festa Major del Putxet

0
100
Diables a Lesseps. ©Pere Ancochea

Notícies del barri

El Jardí

Entre els dijous 7 i el diumenge 10 de juny s’ha celebrat la Festa Major del Putxet, una festa de barri molt autèntica, organitzada per l’Associació de Veïns i Amics del Putxet.

Diables a Lesseps. ©Pere Ancochea

La festa va començar amb la cantada d’Havaneres al Mirador dels Jardins de Mercè Rodoreda, en un agradable vespre el divendres 8. Un altre moment destacat va ser el del Vermut&Jazz als jardins modernistes de Portolà, amb una acurada interpretació de la Sabina Wuitt Trio. Però segurament l’acte que va reunir més gent va ser la Rua de Tabalers a la Ronda del Mig, entre Balmes i la plaça Lesseps, a càrrec del grup Timbalys, que va acabar amb els Focs d’Artificis Estàtics, a càrrec de la colla de Diables de Sarrià, a les escales de la parròquia de Lesseps. Va ser un acte molt vistós i que va fer gaudir a la nombrosa concurrència. Després d’un seguit de jocs i balls, els diables van cremar un espectacular castell de focs.

©AViAPutxet

Com també és habitual, a la nit hi va haver el sopar i el ball de Festa Major al Parc del Putxet. I la festa va acabar amb el magnífic concert de guitarra clàssica amb Mario Cuéllar i Montse Mitjans, a la plaça de Marià Manent. Finalment, la pluja no va fer la guitza i es van poder fer totes les activitats previstes.

 

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 14 =