Manifest de Associació de Veïns i Comissió de Festes del Barri del Farró

0
374
Escola Oficial d'Idiomes, a Príncep d'Astúries, el vespre de l'1-O. Fotografia de M. Antònia Font Fernàndez

Notícies del barri

L’Associació de Veïns i Comissió de Festes del Barri del Farró ens ha fet arribar el següent manifest de rebuig a l’actuació dels cossos de seguretat estatals, que ens sembla oportú de reproduir:

Davant dels fets ocorreguts aquests darrers dies, i en especial els del diumenge 1 d’octubre, en nom de la Junta de Veïns Farró condemnem la desmesurada acció per part dels cossos de seguretat de l’estat contra la societat catalana.

Veure policia i guàrdia civil carregant contra la gent sense cap escrúpol, ens fan dir que aquestes actuacions són absolutament inadmissibles, i són una violació dels drets civils i polítics, i de la convivència de la societat catalana.

Nosaltres som uns ferms defensors de la llibertat d’expressió, lliure i assossegada, de totes les idees d’arrel democràtica i respectuosos amb la diversitat plural dels veïns i veïnes del Farró, i del país en general.

És per això que condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per impedir les votacions a Catalunya, sigui el que sigui el que cadascú votés.

Hem de seguir respectant i defensant els principis de convivència, de civisme i de tolerància que han fet d’aquest país un model de referència.

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 10 =