Un grup d’ultres es persona a una manifestació antifeixista

1
386

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

Diverses entitats de Barcelona van fer una crida ahir al vespre a concentrar-se per denunciar les diverses agressions d’ultres que han succeït aquests dies a Barcelona. La sorpresa va ser quan al mateix lloc de la concentració, una quarantena d’ultres, principalment vinguts de Sabadell, hi van fer acte de presència.

La concentració s’havia convocat a les 19:30 h a Mandri amb Mitre sota el lema “Acabem amb l’odi allà on comença”. Diversos dels atacs dels ultres s’havien fet precisament prop de la zona, concretament al col·legi CIC a Via Augusta o bé també a Catalunya Ràdio, situada prop de la Plaça Francesc Macià. El conseller del Partit Popular,  Boris Valls, ha condemnat la manifestació:

Uns 300 manifestants es van veure parats pels Mossos d’Esquadra, que estaven allà abans que comencés la manifestació i que van anar acompanyant als manifestants allà on es movien. Finalment, els incidents van quedar en escridassades per part d’ambdós grups, els ultres i els antifeixistes, que van confluir a l’alçada del carrer Ganduxer separats pels agents. Un membre de la CUP del districte ha denunciat que els Mossos no actuessin en contra dels ultres:

1 COMENTARI

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 5 =