Agenda

oct.
24
dc.
Projecció documental BiDes
oct. 24 @ 7:00 pm

Projecció documental BiDes. Dia de la biblioteca

El documental ens presenta diferents bibliotecaris i bibliotecàries en actiu i explora la realitat personal que hi ha més enllà del nostre rol professional, contribuint a trencar amb els estereotips de la nostra professió.

Després de la projecció hi haurà una taula rodona sobre la vida de dos bibliotecaris: Daniel Arredondo i Daniel Gonzalez.

Comptarem amb la presència de la directora del curt, Berta Cotrina.

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall
c. Sant Gervasi de Cassoles, 85

Sala d’actes. Entrada lliure. Aforament limitat

oct.
25
dj.
Hamlet
oct. 25 @ 11:30 am

Aula de cinema. Adaptacions Literàries. Hamlet.

Tot prenent Hamlet de William Shakespeare com a eix vertebrador, demostrem la transversalitat d’un mateix material dramàtic a diferents estructures genèriques.

A càrrec de: Dani Jariod, documentalista i professor de l’ESCAC i la UB.

L’aula de cinema és un cicle de conferències impartides per professors de l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) a les biblioteques amb l’objectiu de promoure el món del cinema professional i la cultura cinematogràfica

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall
c. Sant Gervasi de Cassoles, 85

Sala d’actes. Entrada lliure. Aforament limitat

Música Nova Orleans
oct. 25 @ 7:00 pm

Cassoletes Sonores. Música Nova Orleans.

Escoltarem i visualitzarem bandes mítiques asseguts còmodament com si estiguéssim al sofà de casa. Comentarem el que ens agrada i farem propostes. Mostrarem documents audio-visuals i en paper del fons de la biblioteca i us entregarem una guia del que sonarà.

Biblioteca de Sant Gervasi-Joan Maragall
c. Sant Gervasi de Cassoles, 85

Sala d’actes. Places limitades. Inscripció prèvia

 

Equilibris
oct. 25 @ 7:30 pm

Equilibris, amb Gemma Julià i la Cia. La Prodigiosa Un monòleg on descobrirem, des de l’humor, com la protagonista desmunta els valors tradicionals amb els que va ser educada (l’ideal de parella i família) i decideix ser o fer de lloca: covar el pollet d’una altra gallina mentre ella no el pot covar. Equilibris és l’experiència d’una dona que, empesa per un desig profund, als volts de la cinquantena decideix acollir un infant. Des dels primers tràmits burocràtics per ser “validada” legalment, al primer any de convivència amb un infant que té una història, la protagonista camina per una corda fluixa immersa en un procés que la capgira. L’escenari recrea un gran teler on la Neus fila i desfila la seva trajectòria vital.

Debat: En acabar l’actuació s’obrirà un petit torn de preguntes.

Centre Cívic Vil·la Florida
c. Muntaner, 544

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laflorida/p/27218/equilibris

PETITES BAMBOLINES, un cicle de teatre de petit format, que farà les delícies dels amants del teatre gràcies a diferents companyies teatrals, tan amateurs com de llarga trajectòria. Veniu a gaudir de la millor narració oral, de la comèdia, els monòlegs, la improvisació… Troba la teva proposta i gaudeix-ne!

oct.
26
dv.
L’Òpera al Comerç
oct. 26 @ 5:30 pm – 8:30 pm

L’Òpera al Comerç, rutes líriques a la Bonanova i a Galvany.

El divendres 26 d’octubre, us convidem a gaudir d’una tarda d’òpera, passejant pels comerços de proximitat associats a l’Eix Comercial BARNAVASI, amb petites representacions líriques de les millors òperes de tots els temps.

Durant la tarda del divendres 26, de 17.30 a 20.30 h. deu cantants lírics actuaran en directe en deu establiments del barri de Sant Gervasi, que es convertiran durant una tarda en teatres i escenaris per “l’Òpera al Comerç”.

L’Òpera al Comerç és una activitat coordinada amb la Fundació Barcelona Comerç patrocinada per l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de l’Any de la Cultura i el Comerç i amb la col·laboració de l’Òpera Jove de Catalunya.

A cada establiment s’interpretarà simultàniament una ària diferent i el públic les podrà escoltar totes movent-se d’un lloc a un altre, en una ruta lírica per Sant Gervasi. (A cada establiment hi hauran entre 10 i 12 interpretacions).

Ruta Lírica a Sant Gervasi als establiments:

Sant Gervasi – La Bonanova

  • DOLORS CODINA a Sant Gervasi de Cassoles, 113
  • RESTAURANT CAFETERIA VIL·LA FLORIDA a Muntaner, 544
  • MARIETTA a Muntaner, 528
  • MARCS CARRERAS a Pl. Joaquim Folguera, 1
  • ÒPTICA MUNTANER a Muntaner, 521
  • CHECKPOINT CHARLIE a Mandri, 3-9 (entrada c/Alacant)

Sant Gervasi – Galvany

  • CASA YOYA a Rector Ubach, 24
  • SMEG STORE BCN a Muntaner, 327
  • LLIBRE DECORACIÓ a Madrazo, 125
  • FERRETERIA MOIX a Amigó, 48

Animeu-vos i feu la ruta lírica passejant pel barri. Les botigues participants us esperen.

Organitza: BARNAVASI, As. Comerciants de Sant Gervasi