Avís legal

Vostè està visitant la pàgina Web www.eljardidesantgervasi.cat titularitat de El jardí de Sant Gervasi S.L.

Domicili Social: Bonaplata 13, segona Planta.
Telèfon: +34 637 96 16 17
E-mail: marti@eljardisg.com
CIF: B-66415670

  1. Acceptació de l’usuari

Aquest Avis Legal regula l’accés i la utilització de la pàgina web www.eljardidesantgervasi.cat (a partir d’ara la “Web”)que EL jardí de Sant Gervasi S.L. posa a la disposició del usuaris d’Internet. S’entén per usuari la persona que accedeix, navega, utilitza o participa als serveis i activitats de la Web.

L’accés i navegació d’un usuari per la Web, implica l’acceptació sense reserves del present Avis Legal.

El jardí de Sant Gervasi S.L. pot oferir a través de la seva pàgina web serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s’informarà a l’Usuari en cada cas concret.

  1. Ús de la Web

3.1. L’usuari es compromet a utilitzar la Web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, i el present Avís Legal, les bones costums i l’ordre públic. De la mateixa forma l’Usuari s’obliga a no utilitzar la Web o les serveis que es presten a través d’ella amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal.

3.2. L’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o fer malbé les dades, programes o documents electrònics que es troben a la Web.

3.3. L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés a altres usuaris a la Web.

3.4. L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX, o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcter que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració als sistemes informàtics de El jardí de Sant Gervasi S.L.

3.5. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple comentaris, fòrums d’opinió i pàgines obertes al lector) que El jardí de Sant Gervasi S.L. ofereix a la seva Web i a no utilitzar-los per a incórrer a activitats il·lícites o contraries a la bona fe y a l’ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfoba, pornogràfic-il·legal, apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans.

  1. Modificació de les condicions de l’Avís Legal

El jardí de Sant Gervasi S.L. es reserva expressament el dret a modificar el present Avís Legal. L’usuari reconeix i accepta que és responsabilitat seva revisar la Web i el present Avís Legal.

  1. Limitació de garanties responsabilitats

5.1. El jardí de Sant Gervasi S.L. es compromet a realitzar els seus millors esforços per a evitar qualsevol error en els continguts que puguin aparèixer a la Web. En qualsevol cas, El jardí de Sant Gervasi S.L. està exempt de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors als continguts que pugin aparèixer a la Web, sempre que no siguin imputables.

5.2. El jardí de Sant Gervasi S.L. no garanteix que la Web i el servidor estiguin lliure de virus i no és fa responsable dels possibles danys o prejudicis que és puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, averies telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat o per causes externes a El jardí de Sant Gervasi S.L.

  1. Propietat Intel·lectual i industrial. Tots els drets reservats.

Tots els drets de Propietats Industrial i Intel·lectual de la Web www.eljardidesantgervasi.cat i els seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen, com autor de l’obra col·lectiva o concessionària a El jardí de Sant Gervasi S.L. o, en el seu cas, a terceres persones.

  1. Protecció de dades personals

El jardí de Sant Gervasi S.L. adopta les mesures tècniques i organitzatives per garantir la protecció de dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat.