Jaume Asens, nou regidor de Sarrià-Sant Gervasi

2
888
Corina Cretu i Jaume Asens. @Ajuntament de Barcelona

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

Jaume Asens (Barcelona en Comú), ara tercer tinent d’alcalde de Barcelona, és el nou regidor de Sarrià – Sant Gervasi, tal com ha anunciat aquest migdia l’Ajuntament de Barcelona. Asens va ser regidor del districte de Sants-Montjuïc abans que Barcelona en Comú i el PSC pactessin. Després, va deixar el càrrec per ocupar-se de la tercera tinència a l’Ajuntament. Ara, amb la nova ruptura, el govern d’Ada Colau ha hagut de tornar a repartir els districtes que han quedat sense regidor.

Asens (Barcelona, 1972) és llicenciat en Dret i Filosofia per la Universitat de Barcelona i ha exercit com a advocat especialitzat en moviments socials i drets humans. Pertany a la Comissió de defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va ser un dels promotors del manifest fundacional de Podemos.

Recordem que el primer regidor del districte va ser Gerardo Pisarello (BeC). Amb el pacte de PSC – Barcelona en Comú ho va passar a ser Daniel Mòdol(PSC) i ara, Pisarello serà regidor de l’Eixample i Asens de Sarrià-Sant Gervasi.

 

 

2 COMENTARIS

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + fourteen =