“La fam no fa vacances”

0
222

Notícies del barri

El Jardí

Els Bancs dels Aliments de Catalunya promouen, un any més entre els mesos de juny i juliol, la realització d’activitats destinades a recollir aliments dirigits a pal·liar la precarietat alimentària de les persones més necessitades del nostre entorn. L’objectiu és tant la recollida d’aliments com el recordatori què, mentre molts poden gaudir d’unes vacances, hi ha persones que no sols no en poden gaudir sinó que, fins i tot, continuen patint gana.

Col·laborant amb aquesta solidària iniciativa, un any més, la Parròquia de la Bonanova organitza, per al proper dissabte 9 de juny, un recapte d’aliments que en aquesta ocasió aniran destinats, d’acord amb el Banc dels Aliments, al Centre de Distribució Solidària d’ Aliments de Roquetes, al districte de Nou Barris, on hi ha nombroses persones que pateixen aquella precarietat.

El recapte tindrà lloc, des de les 9 hores del matí fins les 7 hores de la tarda, a les escales de la Parròquia, a la plaça de la Bonanova.

Els aliments que preferiblement desitgem recaptar són: llet, oli, conserves de carn o de peix i aliments per a infants. En tot cas, cadascú pot donar els productes que desitgi, amb la única limitació que no siguin aliments refrigerats o congelats, per llur complexa distribució.

Agrairem tota col·laboració, sigui en forma de donació d’ aliments, sigui com a disponibilitat personal per a actuar com a voluntaris solidaris durant aquella jornada, que esperem demostri un cop més el destacat esperit solidari dels veïns i veïnes de Sant Gervasi.

Respondre:

Please enter your comment!
Please enter your name here